STĚHUJEME SKLAD! Proto ve dnech 5. - 6. 9. nebudeme expedovat. Všechny objednávky odbavíme až v pondělí 9. 9. Děkujeme za pochopení 🤎
Zákaznická podpora:725 191 660objednavky@anela.cz

Krásná pleť v létě? Řekněte hydrataci ‚‚ANO‘‘

Léto je časem radosti, smíchu, odpočinku. Aby si ho i vaše pleť užila stejně jako vy, je potřeba věnovat více úsilí zejména hydrataci. S nárůstem teplot, slunečních polibků, máchání v chlorované i slané vodě či zvýšeného pocení totiž schytává jednu ránu za druhou. Reagovat může nejen nekomfortem, suchostí a ztrátou pružnosti, ale také šupinkováním, pigmentacemi, a dokonce i předčasným stárnutím. Chraňte svou krásu v létě těmi nejsilnějšími zbraněmi, obujte se do hydratačního závodu naplno. Poradíme vám.

Čištění je základ (i v létě)

Ať už na pleť nanesete jakýkoliv elixír mládí, žádný zázrak se nestane, dokud nebude dokonale čistá a zbavená veškerých nečistot. K tomu vám pomůže dvoufázové čištění. Odličovač na bázi oleje naváže veškeré nečistoty a mycí pěna z pleti odstraní olejovou stopu. Výsledkem je dokonale suchý a vyčištěný základ pro „hlavní chod“. 

Krásná pleť i v létě? Řekněte hydrataci ‚‚ANO‘‘!

Ještě, než se pustíte do hloubkové hydratace, nezapomínejte pleť správně připravit, upravit pH a dodat jí prvotní hydrataci pomocí tonizace. Jedině tak může pleť načerpat veškeré živiny z pečujících produktů.

Krásná pleť i v létě? Řekněte hydrataci ‚‚ANO‘‘!

Základní kámen hydratace i přípravu na další kroky položí mlha Modré z nebe, která kombinuje kyselinu hyaluronovou spolu s mátou a okurkou. Kromě běžné rutiny vám poslouží také kdykoliv během dne, kdy vaše pleť zatouží po zchlazení či expresní hydrataci. Mějte ji vždy po ruce jako první pomoc při pnutí, svědění, přesušení z klimatizace nebo naopak pocení v přílišném horku.

.
.

Extra porce hydratace

Jestli se v létě vyplatí něco nepodceňovat, je to pravidelná dávka vlhkosti, živin a zklidnění skrytá v pleťové masce

Naše intenzivně hydratující maska Moje Z nebe je, jak už název slibuje, skutečným darem z nebes pro povadlou, vysušenou a unavenou pleť. Minimálně jednou týdně ji pohýčkejte efektivní závlahou z kyseliny hyaluronové a tremelly, i výživou vzácných olejů a přírodního vitamínu A a C. Během pár minut jí vrátí ztracenou pružnost a šťavnatost.

Krásná pleť i v létě? Řekněte hydrataci ‚‚ANO‘‘!
.
.

Hydratační sérum: letní must have

Základy jsou postaveny, nyní je třeba na nich vystavět pevné hradby hydratace. V létě si vaše pleť žádá lehoučké nelepivé produkty, které jí rozmazlí štědrou porcí pleťového pitného režimu.

Krásná pleť i v létě? Řekněte hydrataci ‚‚ANO‘‘!

Jediná kapka koncentrovaného hydratačního séra Růžové z nebe kombinující 7 aktivně hydratačních látek uzamkne vlhkost hluboko v pleti. Spojení dvou kyselin hyaluronových spolu s dračí krví a laktobacily dělá z Růžového z nebe opravdový unikát mezi kosmetickými produkty a působí na pleť doslova jako zaříkávadlo krásy.

V kombinaci se séry na olejové bázi se vaše pleť doslova rozteče, tentokrát ale doslova blažeností. Nezapomínejte ale, že pleť musí vždy především dýchat. Hutné výživné oleje proto v létě raději vyměňte za lehké vitamínové sérum Sladce bezstarostná, které se ihned vstřebá a potěší svým blahodárným složením každý typ pleti.

Krásná pleť i v létě? Řekněte hydrataci ‚‚ANO‘‘!
.
.

Nezapomínejte na ochranu před sluníčkem

Ochrana před slunečními paprsky je v létě naprosto klíčová, ale není to s ní tak úplně jednoduché. Anelí krém s SPF ochranou Pozdravím slunce je naprostou letní samozřejmostí, ale ani on, stejně jako jiné krémy, nesvede zázraky. Málokteré složení přírodních SPF ochranných přípravků je vhodné k dlouhodobému používání na pleť, aby ji přitom „nezalepilo“. A teď babo raď.

Krásná pleť i v létě? Řekněte hydrataci ‚‚ANO‘‘!

A teď babo raď. Riskovat raději vrásky a pigmentace nebo ucpané póry? Stále platí, že nejbezpečnější ochranou před sluncem je nevystavovat se mu a když už, tak jen mimo nejprudší polední paprsky. Vždy však také za pomoci bariérové ochrany, tedy vrstev přírodního oblečení, klobouku či slunečníku.

Kvalitní pitný režim

Ať už nakoupíte jakkoliv účinnou kosmetiku, nikdy nebude tak účinná jako dostatečná hydratace zevnitř. 2 litry tekutin za horkých dní jsou naprostým základem pro udržení krásného vzhledu, ale i celkového zdraví. Chcete si pitný režim trochu usnadnit? Zařaďte do vašeho jídelníčku potraviny bohaté na vodu, jako jsou melouny, okurky či jahody. Kromě hydratace dodají tělu i infuzi vitamínů a minerálů, které se v létě v důsledku pocení rychleji vyplavují.

Létem s úsměvem

Jak vidíte, stačí dodržovat pár základních kroků, vyměnit celoroční kosmetiku za odlehčenou letní, správně a pravidelně zvlhčovat zevnitř i zvenčí a vaše pleť si udrží ten správný šťavnatý vzhled i pod palbou horkých letních paprsků. Přejeme vám záplavu krásných letních dní plných radosti a smíchu!

.
.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz